Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
20

Blog

Escada horloges | hoge kortingen!

Geplaatst op 1 februari 2024 om 14:33 uur

Niet alleen de eigentijdse man, maar ook de moderne vrouw investeert steeds vaker in een luxe horloge om iedere outfit helemaal compleet te kunnen maken. Binnen de horlogerie is het aandeel van de luxe herenhorloges dan wel het grootst maar ook voor de dames is er een breed aanbod aan stijlvolle en luxe horloges verkrijgbaar van hoge kwaliteit.

Een merk dat gevoel voor mode en stijl als geen ander weet te combineren met mooie materialen en een hoogwaardig uurwerk, is het welbekende merk Escada. Escada is één van de meest vooraanstaande modemerken ter wereld en weet niet alleen met haar mode, maar ook met een fraaie collecties horloges vele liefhebbers aan te spreken. Wat ons betreft is het dus tijd meer aandacht te besteden aan de horlogecollectie van Escada. Voor de vrouw die niet alleen een fraai horloge om de pols wil, maar daarnaast ook waarde hecht aan het materiaalgebruik en de kwaliteit van het horloge. We vertellen je dan ook graag meer over een aantal specifieke horloges afkomstig uit de collectie van Escada.

Allereerst zetten we het Escada Catherine E4335011 horloge graag even in de spotlight. Dit horloge is een ware eyecatcher om de pols te noemen, waarbij stijl, elegantie en goede smaak perfect met elkaar in harmonie zijn. Het horloge is gemaakt van edelstaal en in zijn geheel zilver van kleur. De edelstalen horlogeband sluit met een fraaie vouwsluiting. Met deze sluiting hoef je niet bang te zijn voor verlies van jouw geliefde horloge. Bovendien benadrukt deze luxe sluiting het chique karakter van het horloge en zorgt deze ervoor dat het geheel zeer mooi in elkaar overloopt. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur, wat samen met de kleur zilver zorgt voor een rustig geheel. Dit maakt dit horloge dan ook passend bij vrijwel iedere outfit. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36mm, dit bescheiden formaat zorgt voor een subtiele aanwezigheid om de pols. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. De Zwitserse basis in de vorm van een Swiss made quartz uurwerk zorgt voor een zeer betrouwbare basis. Een quartz uurwerk is goed bestand tegen schokken en stoten en is bovendien zeer secuur wat betreft de tijdsweergave. Als kers op de taart biedt de Escada Catherine E4335011 een secondewijzer voor een mooi compleet plaatje. Wanneer je als moderne vrouw op zoek bent naar een elegant horloge van goede kwaliteit, is de Escada Catherine E4335011 absoluut een mooie keuze, waaraan je jarenlang plezier zult kunnen beleven.

Een tweede horloge afkomstig uit de collectie van Escada, is de Escada Catherine E4335063. Dit horloge valt op doordat het model in zijn geheel in de kleur rosé is uitgevoerd. Het horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Ook dit model is tot 30 meter waterdicht. Het horloge is voorzien van een wijzerplaat in de kleur wit, wat een mooi contrast biedt met de kleur rosé. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36 mm. Ook dit horloge van Escada is voorzien van gehard mineraalglas. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk, natuurlijk van wereldkwaliteit. Tot slot beschik je ook met de Escada Catherine E4335063 over een secondewijzer. Kortom, ook dit horloge van Escada is een mooi voorbeeld van elegantie en vrouwelijkheid in combinatie met een stukje technische finesse. Wanneer je als vrouw een fraai horloge wilt aanschaffen, kies je met de Escada Catherine E4335063 dan ook voor een high-end horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit en welke bovendien een mooie combinatie biedt van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Werd je getriggerd door de omschrijving van één van de genoemde modellen van Escada? Dan is het absoluut de moeite waard eens een kijkje te nemen bij ons in de webshop. Naast de bovengenoemde modellen bieden wij daar nog verschillende andere aantrekkelijke designs van dit vooruitstrevende merk. Daar komt bij dat wij de Escada modellen in ons assortiment nu aanbieden met een interessante korting, waardoor je nu een hoogwaardig luxe horloge van het merk kunt aanschaffen voor een extra scherpe prijs. Dit is dan ook het moment om de keuze te maken voor een horloge dat elegantie als geen ander met techniek weet te combineren.

De horloges van Escada zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar en worden geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is daar ook een duidelijke handleiding bijgesloten. Je bestelt bij ons altijd met een vertrouwd gevoel, doordat je met verschillende veilige betaalwijzen kunt betalen, zoals Ideal, Paypal, creditcard of een gewone bankoverschrijving. Ook voor een antwoord op je vragen of een passend advies ben je bij ons altijd welkom. Bekijk dus nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete Escada horloge!

Benson Black Series 6.16.CF watchwinder

Geplaatst op 26 januari 2024 om 14:40 uur

Een watchwinder is een “must have” horlogeaccessoire. Deze handige accessoire voor automatische horloges is zeer geliefd onder bezitters van één of meerdere automatische horloges. Immers, stilstand van een automatisch horloge is absoluut niet aan te bevelen. Stilstand leidt letterlijk tot achteruitgang, vooral bij automatische horloges die juist beweging nodig hebben om de talloze bewegende onderdelen van het automatische uurwerk soepel te houden. Juist door een automatisch horloge in beweging te houden, door het te dragen of in een watchwinder te plaatsen, houd je de olie goed verdeeld over het uurwerk hetgeen de duurzaamheid ten goede komt.

Wanneer je een liefhebber bent van automatische horloges, weet je dat deze een andere verzorging nodig hebben dan bijvoorbeeld quartz- of mechanische horloges. Een automatisch horloge heeft zoals aangegeven beweging nodig om te kunnen functioneren. Het bijzondere van een automatisch horloge is dus, dat deze zelf automatisch zorgt voor opwinding, door de bewegingen die jouw pols maakt. Dit maakt het automatische uurwerk In het horloge dan ook heel geavanceerd, waarbij de kennis en kunde van de horloge maken van groot belang zijn. Er zijn dan ook veel liefhebbers die een voorkeur hebben voor automatische horloges. Hierbij komt tenslotte het oude ambacht van de horlogemaker het beste tot uiting.

Benson Black Series 6.16.CF watchwinder

Hoewel de charme van een automatisch horloge onmiskenbaar is, moet je er bij het aanschaffen hiervan wel rekening mee houden dat deze niet wordt opgewonden wanneer je hem niet draagt. Dit betekent dat het horloge stil kan komen te staan wanneer je hem niet om de pols hebt. Er zijn verschillende nadelen aan stilstand van een automatisch horloge, zo kan dit bijvoorbeeld onnauwkeurigheden veroorzaken In de tijdsweergave. Daarnaast is het natuurlijk vervelend wanneer je jouw automatische horloge steeds opnieuw moet instellen, Zeker wanneer je naast de tijdsweergave ook bijvoorbeeld de datum of een GMT functie in moet stellen. De echte liefhebber wil dan ook ten alle tijde stilstand van zijn automatische horloge of horloges voorkomen. Hiervoor is de watchwinder ontwikkeld. Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten, daarbij is er ook verschil in kwaliteit en prijs. Kwaliteit hoeft in dit geval niet altijd duur te zijn. Wij bieden jou een inkijkje In de collectie Van het Nederlandse merk Benson. Dit is namelijk een mooi voorbeeld van een merk dat een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding weet te bieden op dit gebied. Met een watchwinder van Benson kies je niet alleen voor een doeltreffende en veilige opwinding voor jouw automatische horloges, maar ook voor een luxe design en gevoel voor stijl.

Doordat de collectie van Benson zeer uitgebreid is, biedt het merk voor iedere liefhebber en verzamelaar wel een passende watchwinder. Of je nu op zoek bent naar een watchwinder voor 1 of 2 automatische horloges, of voor een grote watchwinder met de ruimte voor het opwinden van een gehele verzameling automatische horloges, Benson biedt diverse modellen voor de horlogeliefhebber.

Je kunt binnen de collectie van Benson kiezen uit watchwinders met zowel Swiss made motoren als modellen voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Waar jouw voorkeur ook ligt, Er is voldoende keuze binnen de collectie van Benson. In dit artikel willen we je graag meer vertellen over een fraai model watchwinder afkomstig uit de Benson Black Series, namelijk de Benson Black Series 6.16.CF.

Deze Benson Black Series 6.16.CF watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in een carbon fibre look. Hiermee heeft de watchwinder een zeer luxe en geheel eigen uitstraling. Dit model is voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat deze watchwinder heel lang mooi blijft en er niet snel beschadigingen te zien zullen zijn. De watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 6 automatische horloges tegelijkertijd. Dan zijn we er echter nog niet, want naast deze ruime opwindcapaciteit, biedt dit model ook nog een extra opbergruimte. Deze opbergruimte is groot genoeg voor het opbergen van nog eens 5 extra horloges. Zo kun je hier je quartz- of mechanische horloges perfect opbergen bij je automatische horloges in de Benson Black Series 6.16.CF watchwinder. Zo heb je al je horloges stijlvol en overzichtelijk bij elkaar. De opbergruimte kan worden afgesloten met de speciale soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder. Aan de voorkant van de watchwinder is er een fraai glazen deurtje voorzien. Op deze manier bescherm je jouw horloges tegen bijvoorbeeld vocht of stof, maar kun je ze toch de hele dag goed bekijken. De binnenkant van de Benson Black Series 6.16.CF watchwinder is voorzien van een speciaal soft velvet, dit zorgt ervoor dat jouw horloges ook goed beschermd zijn opgeborgen tegen krasjes of andere beschadigingen.

Het hart van de Benson Black Series 6.16.CF wordt gevormd door 6 hoogwaardige en krachtige motoren van Japanse komaf. Hiermee is een zeer solide basis gelegd. Bovendien kan je met deze motoren als basis van de watchwinder er van op aan dat jouw horloges op energiezuinige en geluidsarme wijze worden opgewonden. De watchwinder kan geheel naar wens worden ingesteld, per horloge afzonderlijk. Je kunt dit gemakkelijk en snel doen, met behulp van het innovatieve touch screen. Verder beschik je met deze Benson Black Series 6.16.CF watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model ook een handige powerwindingfunctie. Deze functie dient speciaal voor momenten dat je je horloges in korte tijd van energie wilt kunnen voorzien. Tot slot biedt de Benson Black Series 6.16.CF een USB aansluiting. De watchwinder functioneert met behulp van een adapter, middels netstroom.

Wil jij de Benson Black Series 6.16.CF bestellen? Dit kun je met een gerust gevoel doen bij ons In de webshop. Wij leveren deze watchwinder wereldwijd met een garantie van 2 jaar en met certificaat en handleiding.

Naast de Benson Black Series 6.16.CF leveren wij ook de gehele overige collectie van Benson. Heb je liever een watchwinder voor 4 of juist 8 horloges? Benson heeft deze capaciteiten ook in een carbon fibre uitvoering. Wil je liever een andere kleur aan de buitenkant? Geen probleem, bij Benson kies je snel en eenvoudig de door jouw gewenste kleur.

Bekijk nu in onze webshop de mogelijkheden en maak je keuze zodat jouw automatische horloges nooit meer onnodig stil komen te staan!

De beste Italiaanse horloges van 2024

Geplaatst op 18 januari 2024 om 14:47 uur

Ben jij als fervent horlogeliefhebber op zoek naar een fraai horloge met de echte Italiaanse look and feel? Dan is dit een leuk artikel voor jou! Wij hebben twee Italiaanse horlogemerken voor je geselecteerd die niet alleen de welbekende Italiaanse klasse ademen, maar daarnaast ook de beste kwaliteit leveren. Bovendien staan beide merken bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten, waarmee je tegen een aantrekkelijke prijs een horloge van topkwaliteit kunt aanschaffen.

Het eerste horlogemerk waarover we je in dit kader graag meer willen vertellen, is het stijlvolle horlogemerk Meccaniche Veneziane. Bij dit merk komt de oude traditie van de Venetiaanse wijze van het vervaardigen van fraaie horloges, zeer duidelijk tot uiting. De horloges van Meccaniche Veneziane doen denken aan de welbekende Rolex look. Je hebt met een horloge van Meccaniche Veneziane dan ook een echte eyecatcher om de pols. Bij het vervaardigen van de horloges van Meccaniche Veneziane, wordt niet alleen de grootst mogelijke zorg besteed aan de techniek van het horloge. Ook de gebruikte materialen moeten aan de hoogst mogelijke eisen voldoen. Bovendien hecht men bij Meccaniche Veneziane veel waarde aan de kennis en kunde van de echte vakman. Zo worden voor de horloges door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf speciale fraaie houten horlogeboxen gemaakt voor de horloges van het merk. Daarnaast kiest Meccaniche Veneziane voor het gebruik van kwaliteitsleder uit Veneto en Toscane, voor het vervaardigen van de meest stijlvolle horlogebanden.

Een mooi voorbeeld van een stijlvol en elegant horloge uit de collectie van Meccaniche Veneziane, is de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302005. Dit horloge valt op door het gebruik van contrasterende kleuren en is dan ook een echte blikvanger te noemen. De wijzerplaat is uitgevoerd in een levendige kleur groen en wordt gecombineerd met een zachte vintage lederen horlogeband in de kleur bruin. Op de band zijn eveneens groene details te zien, in de vorm van de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is verder voorzien van anti-spiegelend saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes op je horloge te zien zullen zijn. Dit model van Meccaniche Veneziane is uitgerust met een automatisch uurwerk van het merk Seiko en tot maar liefst 200 meter waterdicht. Daarnaast beschik je met dit horloge over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit model een datumaanduiding en een secondewijzer. Daarnaast is het horloge echter ook nog uitgerust met een draaibare bezel, een verschroefde kroon en lichtgevende indicatoren.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT

Een tweede Meccaniche Veneziane horloge dat zeker de moeite van het bekijken waard is, is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit horloge is eveneens voorzien van een prachtige lederen band in de kleur bruin. De stiksels op de band zijn in dit geval uitgevoerd in een crème tint. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur en wordt omlijst door de draaibare bezel die is uitgevoerd in een combinatie van rood en blauw. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is verder eveneens voorzien van het zeer sterke saffierglas en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit model van Meccaniche Veneziane is uitgerust met een hoogwaardig automatisch Swiss made uurwerk. Daarnaast biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De verschroefde kroon en de handige GMT functie maken het plaatje compleet.

Een tweede Italiaans horlogemerk waarmee we je graag nader kennis laten maken, is het merk Locman. Ook dit bijzondere horlogemerk biedt zeer fraaie horloges van topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Locman staat zeer goed bekend in Italië en heeft dan ook niet voor niets de speciale rechten voor het vervaardigen van horloges voor het leger weten te verkrijgen. Dit laat duidelijk het vertrouwen in de kwaliteit van de producten van Locman zien. Een voorbeeld van een aansprekend en hoogwaardig horloge uit de collectie van Locman, is de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit bijzondere horloge is een echte eyecatcher te noemen, onder meer doordat dit model is uitgevoerd in een sprekende kleur oranje. De oranje horlogeband van dit model is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van eveneens oranje details. Het horloge is daarnaast voorzien van sterk saffierglas en een horlogekast die gemaakt is van titanium. Titanium is niet alleen sterk, maar ook zeer licht van gewicht. Dit maakt dit horloge zeer comfortabel te dragen. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit maakt het horloge goed bestand tegen schokken en stoten en bovendien zeer punctueel. Dit horloge van Locman biedt bovendien een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot 100 meter waterdicht.

Een ander fraai horloge van Locman, is de Locman Montecristo 44mm 0516M08S-00WHBKPN. Dit horloge heeft een meer klassieke uitstraling dan het voorgenoemde model.  Het horloge is voorzien van een zeer stijlvolle lederen horlogeband in de kleur bruin, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 16 mm en een doorsnede van 44mm. Daarnaast is er ook voor dit model van Locman gekozen voor het gebruik van saffierglas. De witte wijzerplaat van dit horloge combineert mooi met de rosé kleurige horlogekast. De solide basis van dit model bestaat uit een automatisch uurwerk van hoge kwaliteit. Tot slot beschik je met dit horloge van Locman over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot 100 meter waterdicht.

Alle vier de genoemde modellen van Locman en Meccaniche Veneziane kun je vinden bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij echter nog vele andere bijzondere horloges van deze merken. Als officieel dealer van beide horlogemerken bieden wij jou zekerheid, een scherpe prijs en duidelijke garantie. Draag jij binnenkort een fraai Italiaans horloge?

Nostalgische Zeppelin horloges

Geplaatst op 12 januari 2024 om 15:49 uur

Hoewel de smartwatch door de jaren heen zeker zijn opmars heeft weten te maken, blijft de charme van een authentiek horloge voor menig liefhebber en verzamelaar van luxe horloges toch niet te evenaren.

Een luxe horloge om de pols dat je terug weet te voeren naar een specifiek stukje geschiedenis levert daarbij nog eens een extra aantrekkingskracht. Zo zijn er van verschillende bijzondere horlogemerken prachtige horloges verkrijgbaar, die een link hebben met bijvoorbeeld de luchtvaartgeschiedenis of de autosport.

Zeppelin 100 years 7680-1

In dit artikel vertellen we je graag meer over een hoogwaardig Duits horlogemerk dat wat dit betreft menig liefhebber weet te interesseren. Zwitserland staat bekend als hét horlogeland ter wereld wat betreft de kwaliteit van de horloges afkomstig uit het land, maar ook Duitsland weet op dit gebied het neusje van de zalm te bieden. Daarbij kenmerken Duitse horloges zich door de verschillende eigenschappen waar producten uit dit land over het algemeen bekend om staan, namelijk een stukje degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het Duitse merk waar we in dit artikel graag dieper op ingaan, is het merk Zeppelin. Zeppelin valt onder dezelfde horlogeproducent als de eveneens aansprekende horlogemerken Junkers en Iron Annie, Pointtec. De luchtvaartgeschiedenis speelt bij alle drie deze merken een belangrijke rol wanneer het gaat om de inspiratie voor de verschillende designs en de keuze voor de namen van deze merken.

Wie kent de majestueuze Zeppelin niet? De naam van het merk Zeppelin komt van de ontwerper van dit indrukwekkende luchtschip, Ferdinand Graff von Zeppelin. De horloges van het merk Zeppelin ademen dan ook nostalgie en voeren je terug naar de bijzondere tijd waar de Zeppelin zijn intrede deed. De collectie van Zeppelin kenmerkt zich daarnaast door een stukje diversiteit. Niet alleen wat betreft de uitstraling van de horloges uit de verschillende series die het merk biedt, maar ook doordat de collectie zowel horloges met een quartz uurwerk, als horloges met een mechanisch- of automatisch uurwerk biedt. Een andere positieve en bekende eigenschap van de horloges van het merk Zeppelin, is de goede prijs-/kwaliteitverhouding. De horloges van het merk zijn namelijk van zeer degelijke kwaliteit, maar daarnaast ook betaalbaar. Hiermee weet elk Zeppelin horloge een breed publiek te bereiken met zijn horloges. We geven je graag een beeld van de horloges uit de collectie van Zeppelin. Daarom lichten we een tweetal horloges van het merk nader voor je uit.

Het eerste Zeppelin horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge is afkomstig uit de Zeppelin 100 Years serie, die speciaal is ontworpen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de horlogeproducent Pointtec. Dit maakt deze horloges extra bijzonder. De Zeppelin 100 Years 7680-1 is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is zilverkleurig en voorzien van zwarte details. Verder is dit design voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het Swiss made quartz uurwerk van het horloge voorziet in een uiterst solide en betrouwbare basis. De Zeppelin 100 Years 7680-1 biedt tot slot een aantal mooie extra’s, in de vorm van een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie. Kortom, met dit horloge kies je voor een hoogwaardig model met een nostalgische uitstraling, voorzien van alles wat je nodig hebt. En dat tegen een scherpe prijs!

Een tweede fraai horloge uit de collectie van Zeppelin, is de Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit horloge is eveneens afkomstig uit de speciale jubileumserie van het merk. Dit model is eveneens voorzien van een hoogwaardige lederen horlogeband, maar dan uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogeband sluit met een doornsluiting. Ook de wijzerplaat van dit design is zwart van kleur, wat zorgt voor een rustig geheel. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal met een doorsnede van 42mm en een dikte van 13mm. Ook dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Het Swiss made quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien zorgt ervoor dat je altijd bij de tijd bent. Naast een datumaanduiding en secondewijzer, biedt de Zeppelin 100 Years 7680-2 tevens een tachymeter en chronograaf functie, voor een mooi compleet plaatje. De Zeppelin 100 Years 7680-2 is bij ons in de webshop op dit moment verkrijgbaar met een leuke korting, wat de aanschaf van dit model nu extra interessant maakt!

Bij BensonTrade als officieel dealer van Zeppelin weet je zeker dat je altijd kiest voor een authentiek Zeppelin horloge. Wij bieden in onze webshop een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment van dit merk en leveren deze horloges met 2 jaar garantie en duidelijke handleiding. Daarnaast ontvang je jouw nieuwe Zeppelin horloge in een luxe officiële box. Wij kunnen je bovendien op professionele wijze helpen wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst. Bekijk daarom nu ons aanbod Zeppelin horloges en kies voor jouw favoriete Zeppelin horloge!

Watchwinder voor 8 horloges

Geplaatst op 5 januari 2024 om 12:00 uur

Heb jij ook een fraaie verzameling van automatische horloges? Stap jij regelmatig een juwelier binnen om nieuwe horloges te bekijken of kijk je liever online naar een volgende aankoop? Als horlogeliefhebber kennen we allemaal het gevoel dat je nog niet jouw laatste horloge hebt aangekocht. De aantrekkingskracht van mooie automatische horloges is groot. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw collectie automatische horloges keurig op tijd loopt? Vrijwel alle horlogeliefhebbers gebruiken een watchwinder.

Een verzameling van meerdere automatische horloges is niet compleet zonder een daarbij passende watchwinder. Wanneer je een verzameling van 8 automatische horloges in het bezit hebt geven wij je graag een aantal tips voor een goede watchwinder, in verschillende prijsklassen. Wij hebben hierbij gekozen voor een selectie van watchwinders van verschillende merken en uit diverse prijsklassen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. De watchwinders zijn alle drie van uiterst hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze stijlvol vormgegeven, waardoor jouw automatische horloges hiermee een waardige opwind- en opbergplek krijgen. In dit artikel schrijven we over een paar modellen watchwinders voor 8 horloges.

De eerste watchwinder waarover we graag meer informatie verstrekken, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131. Deze hoogwaardige watchwinder is een lust voor het oog. Dit komt onder meer door de fraaie combinatie van materialen en kleuren. Zo heeft Heisse & Söhne bij dit model een combinatie gemaakt van hout en edelstaal. De buitenkant van de watchwinder combineert de kleur van het hout met de kleur zwart. Het interieur steekt daarbij mooi af, door de lichtbeige kleur. Dat de watchwinder is geplaatst op een fraaie voet, benadrukt het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra. Dit model van Heisse & Söhne is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren staan wereldwijd zeer goed bekend. Ze bieden een betrouwbare en doeltreffende wijze van opwinding. Daarnaast zijn ze energiezuinig en stil in gebruik.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131 is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw automatische horlogeverzameling desgewenst in de schijnwerpers zetten. Dit is niet alleen een voordeel om je horloges de gehele dag door goed te kunnen bekijken, maar biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om jouw horloges op een stijlvolle wijze tentoon te stellen. De watchwinder is instelbaar met behulp van het handige LCD scherm. Zo bepaal je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag voor ieder horloge individueel. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019-133.10.131 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je bij dit model gebruik maken van een sleep mode functie, waarmee het mogelijk is je horloges wat rust te bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden.

De tweede watchwinder die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17. Deze watchwinder heeft eveneens de capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. De watchwinder is tevens gemaakt van hout en voorzien van een stijlvolle voet. Dit model is echter uitgevoerd in glanzend zwart, wat de watchwinder een geheel andere uitstraling geeft dan het voorgenoemde model. Daarnaast is ook deze watchwinder uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Bovendien beschik je met dit model eveneens over een ingebouwde LED verlichting, voor een goed zicht op jouw horloges gedurende de gehele dag. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is ook bij dit model een sleep mode voorzien. De watchwinder functioneert tot slot met behulp van een adapter. Al met al weer een echt pareltje van Heisse & Söhne, die een waardevolle toevoeging aan je horlogecollectie zal betekenen.

De derde watchwinder die we graag even nader uitlichten is afkomstig van het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat een waar begrip mag worden genoemd, over de gehele wereld. De watchwinders van Swiss Kubik zijn allen voorzien van de wereldberoemde Swiss made motoren die zorgen voor een perfecte wijze van opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 is een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik, is deze watchwinder kubusvormig en daarnaast compact van formaat. Dit model is bekleed met leder en uitgevoerd in de kleur zwart. Dit zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling van Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 watchwinder. De Zwitserse techniek achter deze watchwinder zorgt voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding van jouw horloges. Bovendien is de watchwinder werkzaam op batterijen, waardoor het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid is wanneer je kiest voor deze watchwinder van Swiss Kubik. De Swiss Kubik 8 W Leather Black SK08.CV001 watchwinder is instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting, waardoor je de instellingen precies kunt aanpassen op de behoeften van jouw automatische horloges. Tot slot beschikt dit model uiteraard over een overwind protectie, die jouw horloges beschermt tegen overspanning.

Bij interesse voor één van de genoemde modellen van Heisse & Söhne of Swiss Kubik, kun je terecht in onze webshop. Hier vind je nog vele andere modellen van deze high-end watchwindermerken. Daarnaast zijn er ook watchwinders van verscheidene andere zeer goede watchwindermerken verkrijgbaar. Zo bieden wij voor iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges de juiste watchwinder.

Wanneer je vragen hebt, kun je hiervoor contact met ons opnemen. Wij kunnen je hierbij met ons jarenlange ervaring zeker van dienst zijn!